Διαδικασία Έναρξης Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας

  • Δικαίωμα έναρξης εκπόνησης Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας έχουν όλοι οι φοιτητές που έχουν περάσει τουλάχιστον 6 μαθήματα των τριών πρώτων εξαμήνων.
  • Ο κάθε φοιτητής μπορεί να επιλέξει από τη λίστα μελών ΔΕΠ  τον πιθανό επιβλέποντα της Μεταπτυχιακής του Εργασίας και να έλθει σε επικοινωνία μαζί του. (μέγιστος αριθμός Διπλωματικών που μπορεί να επιβλέπει κάθε μέλος ΔΕΠ: Καθηγητής: 4, Αναπλ. Καθηγητής: 4, Επίκ.. Καθηγητής: 3, Λέκτορας: 2)
  • Σε συνεργασία με τον Επιβλέποντα, ο κάθε φοιτητής καταθέτει στη γραμματεία το έντυπο Ορισμού Επιβλέποντα, Συμβουλευτικής Επιτροπής και Τίτλου Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας, το οποίο θα περάσει για έγκριση από συνέλευση της ΕΔΕ του ΔΠΜΣ.
  • Η έγκριση των αιτήσεων για έναρξη εκπόνησης Διπλωματικών θα ορίζεται ως θέμα της συνέλευσης της ΕΔΕ 2 φορές το χρόνο (Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο), οπότε οι φοιτητές πρέπει να τηρούν τις ημερομηνίες αυτές για την κατάθεση των αιτήσεών τους.
  • Η διάρκεια εκπόνησης της Διπλωματικής Εργασίας είναι από ένα (1) έως τρία (3) εξάμηνα. Για παράταση του διαστήματος αυτού ο φοιτητής πρέπει να καταθέσει έντυπο αίτημα στη γραμματεία προς έγκριση από την ΕΔΕ.
  • Μετά την ολοκλήρωση της συγγραφής της Διπλωματικής Εργασίας, κατατίθεται στη Γραμματεία ένα αντίγραφο υπογεγραμμένο από τον επιβλέποντα και τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής και ορίζεται ημερομηνία παρουσίασης – υποστήριξης της Διπλωματικής Εργασίας.

 

 

Σχετικά έντυπα:

 

 

 

Share

Comments are closed.

© 2019 Δ.Π.Μ.Σ. αθληση και υγεια
kiourexidou.gr